Salon Smarald - Un salon pe placul tau.
SALON SMARALD - COAFOR
Programari 0748554052
.
.
Orar
Luni 9-16
Marti 13-20
Miercuri 9-16
Joi 13-20
Vineri 9-16
Sambata cu programare 
.
.
Dieta de toamna pentru parul tau!
 .
Caderea parului este unul din principalele simptome ale carentei de fier.
 Dupa perioada verii cand soarele puternic deterioreaza parul, profita de legumele si fructele toamnei pentru a-i reda stralucirea.Ele aduc toate vitaminele de care are nevoie parul tau.
Sezonul estival nu este cel mai prietenos pentru podoaba capilara. Soarele puternic si spalarile mai dese din concediu, dupa baile in mare , il pot deteriora. In plus toamna , dar si primavara,constatam ca ne cad mai multe fire de par, ca parte a procesului firesc.
De aceea este important sa-i redam stralucirea si sa-l pregatim pentru sezonul rece nici el prea bland cu parul. Ceea ce mancam influentiaza intr-o mare masura sanatatea parului nostru iar in sezonul de toamna avem la dispozitie toate vitaminele si mineralele necesare.

Sfecla roşie stimulează regenerarea

Fasolea previne căderea părului

Dovleacul reglează secreţia de sebum

Merele ajută circulaţia
 
Mananca fasole , sfecla rosie, varza si vinete pentru a preveni subtierea firelor de par. Aceste legume contin zinc , mineral care stimuleaza cresterea firelor de par. Legumele si frctele bogate in vitamina C trebuie consumate crude pentru beneficii maxime.
Aspectul parului tau depinde de starea generala a organismului, iar fructele si legumele sunt sanatatea voastra. Efectul lor este mai bun daca le mancam ca atare, fara a le prepara termic si daca optam pentru cele ecologice.

In ajutorul vostru Salonul Smarald  vine cu o gama variata de servicii  si tratamente de ingrijire a parului.

Sampoane, balsamuri , masti de par, fiole pentru regenerare capilara, tratament cu keratina braziliana toate de cea mai buna calitate.

 
Personalul salonului nostru , absolventi ai cursului de Hair Stylist sunt pregatiti in orice moment sa va raspunda intrebarilor dumneavoastra si sa va ofere sfaturi atunci cand acestea sunt necesare.
 
Mentinerea sanatatii si frumusetii parului dumneavoastra sunt unica preocupare a lor in cadrul salonului nostru.
 
 
Stilistii nostri se vor asigura ca experienta traita de dumneavoastra in salonul nostru sa fie una de neuitat! 
Serviciile noastre sunt extrem de variate si se adreseaza tuturor! Femeilor , barbatilor si copiilor. Nu facem nici un fel de discriminare.
Preturile sunt in functie de serviciile cerute. Avem servicii incepand de la 5 lei. De asemenea in fiecare luna ve-ti fi informati legat de ofertele deosebit de atractive ale salonului nostru.
 
Alege Salon Smarald si vei fi mai aproape de perfectiunea dorita!
 
Pentru orice detalii legate de preturi,programari sau orice informatiii ne puteti contacta la unul din numerele afisate mai jos:
 
0748554052
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Smarald Smarald